120 børn samlede 50.000 kroner ind til Horsens Sygehus

120 børn samlede 50.000 kroner ind til Horsens Sygehus
01. 07 2019
I forbindelse med StjerneGolf 2019 deltog 5. årgang på Stensballeskolen i en geo-skattejagt, hvor børnene samlede penge ind til at gøre venteværelserne på Horsens Sygehus mere børnevenlige.

Mens flere end 60 kendte fra sportens og underholdningens verden dystede på golfbanen til StjerneGolf 2019, deltog skolebørn fra 5. årgang på Stensballeskolen i en særlig geo-skattejagt arrangeret af Stensballegaard Golfklub, VisitHorsens og DGI Sydøstjylland.

Her var målet at samle penge ind til at gøre børns ophold på Horsens Sygehus mere tåleligt – bl.a. ved indkøb af PlayStations, iPads samt andet legetøj til venteværelserne.

Aktiviteterne foregik fredag den 21. juni i Stensballegaard Golfklub, hvor 100 skolebørn fra Stensballeskolen dystede i en lang række aktiviteter, herunder quiz, fotoudfordring, petanque, golfstafet og tricks med fodbold.

Dagen efter blev skattejagten gentaget i forbindelse med StjerneGolf-turneringen lørdag den 22. juni. Her samlede yderligere 20 børn og deres familier fra Horsens og omegn penge ind til det gode formål.

Points omregnet til donationer

En række lokale sponsorer havde nemlig på forhånd lovet at donere penge for hvert deltagende hold og de aktiviteter, som holdene gennemførte.

De helt store samarbejdsevner blev derfor sat på prøve, og børnene gjorde alt, hvad de kunne, for at skrabe points sammen, der i mål blev omregnet til donationer til det gode formål.

I alt blev der samlet 50.000 kroner ind. De penge bliver nu doneret til Horsens Sygehus.