175 løb event-forhindringsløb i Egebjerg

175 løb event-forhindringsløb i Egebjerg
12. 06 2017
Lørdag den 10. juni kl. 12.00 lød startskudet til EIF-event-forhindringsløbet

Det var 3. gang at forhindringsløbet i Egebjerg blev afholdt, og ruten var tilbage til den oprindelige rute fra første gang på 3 km, frem for ruten sidste år, som var 5-6 km. Løbet var i forbindelse med Egebjergs byfest, og der var en rigtig flot opbakning til løbet med en rekordtilmelding på 175 deltagere.
 Der var mødt 175 løbere op, små som store, der var klar til at tage udfordringen op - nogle af deltagerne havde endda spillet fodboldkampe i løbet af formiddagen.
 Løbet startede fra Egebjerghallen, og efter en fælles opvarming ventede der de 175 deltagere en 3 km lang tur med mange forhindringer, hvor der bl.a. kan nævnes løb i zig-zag i murerbaljer og bildæk dels med sand og dels med vand. Glidebane af pressening med vand og sulfo, kravl gennem mudderbane og løb igennem åen, kravl igennem rør, ned og dyppes i vandkar og meget mere.
 Deltagerne måtte gerne løbe flere runder, hvor langt de fleste stoppede godt våde og mudrede efter 2-3 runder, men der var også nogle, som valgte at løbe 4 runder, mens der kun var 1 mand: Henning Nielsen, som nåede at løbe ruten 6 gange og en pige, Sarah Baden, der tog ruten 5 gange.
 Efter turen kunne deltagerne købe mad og drikke og de kunne sidde trætte, våde og mudrede og hygge sig sammen i det gode vejr.
 - Det var en rigtig god dag for alle deltagere, børn som voksne, og alle gik trætte og godt mudrede hjem og nogle havde endda overskredet nogle grænser, siger Pia Højberg Andersen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!