2 x Snehvide i sommervarmen

Arkivfoto: Jeppe Vind
Arkivfoto: Jeppe Vind
2 x Snehvide i sommervarmen
31. 07 2018
Det tilbagevendende talentudviklingsprojekt, Sommerproduktionen, runder i 2018 sin 10. omgang, og kaster sig i sommervarmen over fortællingen om Snehvide.

I 2009 fik folkene bag hhv. Komediehuset, Horsens Ny Teater og KulisseLageret en god idé: hvis man tilbød professionelle rammer til en gruppe kreative unge talenter, hvad kan der så komme ud af blot én uges arbejde?
 Svaret blev projektet ”Sommerproduktionen”, som allerede første år viste sig både at være en forrygende arbejdsmetode, men også resulterede i en intens, kreativ og energisk totalforestilling, som både rummede dans, drama, komik, scenisk opfindsom og et rocket ”soundtrack”, skabt specifikt til hver enkelt scene. En idé, der simpelthen var for spændende til ikke at gentage den.
Også således blev en tradition født. 
 Årets forestilling bliver 10. omgang, og den vil være en fortolkning af eventyret om Snehvide - i den Grimm’ske version, ikke Disneys. I udgangspunktet er det en familieforestilling, men der anbefales en nedre aldersgrænse på 7 år.
 Som de tidligere år, står Thomas Nielsen fra Komediehuset som ”totalinstruktør”, flankeret af Lennart Bahnsen fra KulisseLageret som kapelmester og teatrets teknikere på lyd- og lys-design.
 Forestillingen kan opleves 2 gange, lørdag den 4. august; hhv. kl. 13 og 16.