25.000 kr fra Sparekassen Kronjylland til halprojekt

Fra venstre Tommy Andersen, Jens Simonsen og Hans Jensen.
Fra venstre Tommy Andersen, Jens Simonsen og Hans Jensen.
25.000 kr fra Sparekassen Kronjylland til halprojekt
08. 08 2017
Sparekassen Kronjyllands Gavefond støtter Østbirk IF’s indsamling med 25.000 kr

Østbirk Idrætsforenings indsamling for at bygge en hel hal i Østbirk er på vej i fase 2.
 - Vi har stort set afsluttet den lokale indsamling blandt borgere og virksomheder i og omkring Østbirk, og med den lokale Sparekasses donation står der nu 695.000 indbetalte kroner på kontoen i Sparekassen Kronjylland, sagde Østbirk IF’s formand Jens Simonsen.
 Sparekassen Kronjyllands Gavefond uddeler hver år et millionbeløb til foreninger, arrangementer, klubber og begivenheder.
 - Primært i det område hvor Sparekassen Kronjylland har sine kunder. Det er bestemt en fordel at have et kontonummer ved os, sagde afdelingsdirektør Tommy Andersen, Brædstrup afdelingen, som havde erhvervsrådgiver Hans Jensen, Østbirk med ved seancen.
 Tommy Andersen og Hans Jensen var glade for at kunne støtte halprojektet i Østbirk, og Hans Jensen kunne supplere med et par fortællinger fra sin tid som formand for Østbirkhallen.
 - Allerførst siger vi mange tak for den flotte pengegave. Nu skal vi til at igang med at søge fonde, sagde Jens Simonsen, som efter overrækkelsen skulle til bestyrelsesmøde. Der er naturligvis stor aktivitet i ØIF’s bestyrelse i denne tid.
 - Vi ved jo ikke helt, hvor vi ender. Endevæggen på hallen kan skubbes alt efter hvor mange kvadratmeter vi får råd til. Der skal foretages prioriteringer. Byggeriet sendes i udbud, og når vi får nogle priser (i løbet af 3 uger, red.) er der noget konkret at forholde sig til, sagde Jens Simonsen, som svar på de nuancerede spørgsmål, som naturligt stilles fra de mange interesserede på Østbirkegnen.
 - Første spadestik tages omkring 1. oktober, siger Jens Simonsen, der var til møde med halbestyrelsen dagen forinden, 1. september når vi ikke.
 I slutningen af september er alle meget klogere.
 - Til den tid indkaldes der til et informationsmøde for alle interesserede, når der er overblik over økonomien, og dermed også hvad vi kan bygge, sagde Jens Simonsen.
 Og outdoor redskaberne, som vi omtalte i sidste uges avis, vil ifølge ØIF kunne benyttes i hele byggeperioden, de pakkes ikke væk, men flyttes til en af flere muligheder.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!