300 skolebørn klar til årets skole-svømmestævne

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
300 skolebørn klar til årets skole-svømmestævne
24. 09 2018
Der bliver fuldt hus i Aqua Forum på Langmarksvej onsdag 3.oktober, når knap 300 skoleelever fra otte skoler i Horsens Kommune stiller op til årets skole-svømmestævne.

Træner Niels Liboriussen fra Horsens Svømmeklub melder om en meget stor interesse:

-Skolerne har heldigvis taget godt imod tilbuddet, og vi glæder os til at se en masse elever fra 3., 4. og 5. klasserne i kommunen dyste om at være de bedste skolesvømmere, siger han.

I alt er der syv individuelle discipliner – fri, ryg samt brystsvømning - samt to holdkapper på programmet, og drenge og piger konkurrerer hver for sig. Hele stævnet begynder kl. 9 og varer knap fem timer.

Der er medaljer til de tre bedste i hver disciplin i alle tre årgange, og hver elev kan højst deltage i tre løb samt en holdkap, oplyser Niels Liboriussen.

-I år er der desuden en præmie til den bedste skole, siger han.

Skolestævnet er arrangeret af Horsens Svømmeklub i samarbejde med Middelfart Sparekasse, som sponserer præmierne, drikkedunke og desuden giver svømmerne mulighed for en MySelfie under stævnet.

De skoler, der deltager, er Lundskolen, Hulvej Skole, Stensballeskolen, Gedved Skole, Søvind Skole, Østbirk Skole, Byskolen (afd. Fussingvej) samt Bankagerskolen.

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook