Åbent hus i broderloge Morten Børup i Skanderborg

Logesalen i Odd Fellow Ordenens bygningen i Skanderborg
Logesalen i Odd Fellow Ordenens bygningen i Skanderborg
Åbent hus i broderloge Morten Børup i Skanderborg
17. 04 2019
I anledning af Odd Fellow Ordenens stiftelse for 200 år siden åbner broderloge Morten Børup i Skanderborg dørene på stiftelsesdagen fredag den 26. april 2019 til ordensbygningen på adressen Rådhusstræde 2, fra kl. 17 - 20, hvor alle interesserede bydes velkommen indenfor.

På denne jubilæumsdag er der en unik mulighed for at opleve stemningen i logen, høre om Odd Fellow Ordenen og kl. 18 overvære uddelingen af logens tre donationer til: Julehjælpen i Skanderborg, Vestermølle, Møllelaug og Natteravnene.

Kig ind! og få denne oplevelse med sammen med et let tragtement.

Under uformel afslappet stemning vil der før og efter donationerne blive vist rundt i bygningen, som rummer mere end 250 års historie med en vidt forskelligartet anvendelse.

Hør om, hvordan Odd Fellow Ordenen med en 200-årig historie fra en spæd start i Skanderborg i 1931 til i dag blev til den institution, som den her er.

Der vil blive fortalt om Odd Fellow Ordenens oprindelse ud fra dens grundværdier, der i nutidens form stadig er bærende, og om hvordan, og hvorfor 12.000 voksne danskere, søstre og brødre, som vi kaldes, er med i fællesskabet med udbredelse af Odd Fellow Ordenens altid gældende grundprincipper:

Venskab, Kærlighed og Sandhed mellem menneskene, symboliseret i Ordenens symbol, de tre forbundne kædeled.