AC Horsens bestod sidste test i Stensballe

AC Horsens spillede mandag aften den sidste testkamp forud for Superlige-premieren mod AGF i Aarhus på fredag.
 Allerede efter 2 minutter måtte Mads Bech udgå for resten af kampen. Heldigvis uden hjernerystelse, som man ellers kunne frygte og unge Bech vurderes hurtigt klar igen.
 AC Horsens havde den nye målmand Jesse Joronen mellem stængerne og Simon Okosun på midtbanen samt den unge testspiller Tobias Arndal i startelleveren.
 Simon Okosun var hurtigt i fokus med et skud på stolpen i kampens indledning, men kort efter bragte Brabrand sig på 1-0. Efter 16 minutters spil udlignede Kristoffer Larsen til 1-1.
 Det blev 3-1 til AC Horsens inden pausen. Mikkel Qvist til 2-1 efter 18 minutter og lige inden pausefløjtet 3-1 ved Tobias Arndal.
 AC Horsens gik efter pausen i en efterhånden yngre og yngre udgave, og affæren blev mere stille. Marcus Bobjerg erstattede Joronen i målet. Jonas Thorsen var indskiftet og han leverede en fornem frispilning til Denis Suljic, der gjorde det til 4-1 med 20 minutter tilbage. Brabrands reducering faldt i overtiden til slutresultatet 4-2.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!