AC Horsens forlænger med Bo Henriksen

AC Horsens forlænger med Bo Henriksen
30. 12 2017

AC Horsens har forlænget kontrakten med manager Bo Henriksen, så samarbejdet nu fortsætter frem til sommeren 2021.

Bo Henriksen kom til AC Horsens fra Brønshøj for tre et halvt år siden og havde oprindeligt kontrakt frem til sommeren 2019, men nu er han altså blevet enig med klubben om at forlænge med yderligere to år.

AC Horsens overvintrer på en femteplads i Alka Superligaen, og Bo Henriksen glæder sig til at fortsætte det gode arbejde på Langmarksvej.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt, for jeg føler, at opbakningen i Horsens bliver større og større. Vi har blandt andet fået 100 nye sponsorer i 2017, og vi er ved at få skabt et fremragende fundament. Vi skal stille og roligt blive ved med at udvikle klubben skridt for skridt, og vi skal glæde os over, at vi går frem på alle parametre – på ungdomssiden, sponsorsiden, fodboldmæssigt og resultatmæssigt. Det er sjovt at være med til at gøre en forskel sammen med dygtige og dedikerede mennesker, og det er så interessant at være en del af, at det selvfølgelig er min målsætning at fuldende kontrakten, så jeg er her i minimum syv år, fortæller Bo Henriksen.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at han kan runde et fantastisk år af med at forlænge kontrakten med Bo Henriksen.

- Det er en fantastisk nyhed for alle med interesse for AC Horsens, at Bo Henriksen endnu engang har valgt at forlænge sin kontrakt, for han har gjort det fremragende, og forlængelsen sikrer os vigtig kontinuitet fremadrettet. Han har sammen med sit team og spillerne skabt fantastiske resultater i denne sæson, og han har på rekordtid sammensat en stærk trup med videresalgspotentiale, hvilket salget af Jesse Joronen vidner om, lyder det fra Kristian Nielsen.

www.achorsens.dk

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!