AC/DC UK på Horsens Ny Teater

AC/DC UK
AC/DC UK
AC/DC UK på Horsens Ny Teater
08. 01 2019
Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK, der er garanter for den perfekte rockfest, hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands – og de rammer Horsens d. 8. november.

Suveræn rockfest

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap af sted med det. Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien, og med hundredvis af koncerter over hele verden må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter.

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. I år har de optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden. De har tillige delt scene med rocksuperstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns N’ Roses og danske Volbeat. Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Kom og oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, “Highway to Hell” og alle de andre klassikere i dette sprudlende helaftensshow dedikeret til AC/DC’s imponerende musik! Suveræne AC/DC UK rammer Horsens Ny Teaters Store Sal i november med garantier om en skøn rockfest!