Adskillige statslige arbejdspladser til Østjylland

Adskillige statslige arbejdspladser til Østjylland
17. 01 2018
Business Region Aarhus roser Regeringen for at flytte adskillige statslige arbejdspladser og et uddannelsessted til Business Region Aarhus

- Det er grund til at rose Regeringen for at flytte uddannelses- og arbejdspladser til Viborg, Randers, Favrskov, Aarhus, Horsens, Silkeborg og Hedensted. Det er velbegrundet at flytte enhver af de pågældende styrelser, arbejds -og uddannelsespladser til kommunerne i Østjylland. Der er et stort potentiale for samarbejde mellem det østjyske erhvervsliv og uddannelser, som de statslige arbejdspladser i høj grad kan understøtte, siger borgmester i Horsens Peter Sørensen på vegne af formandskabet i Business Region Aarhus.
- Udflytningen af arbejdspladserne vil også styrke væksten i Østjylland og på den måde bidrage til, at den økonomiske fremgang kan fortsætte i vores region, siger han og fortsætter:
- Mange virksomheder oplever nemlig i øjeblikket, hvor svært det er at rekruttere medarbejdere. Men når der er stor alsidighed i antallet af arbejdspladser, så stiger interessen for at bosætte sig. Vi er derfor sikre på, at spændende statslige arbejdspladser vil styrke mulighederne for at rekruttere yderligere medarbejdere til vores virksomheder i regionen. Vi glæder os til at byde medarbejdere i de statslige arbejdspladser velkommen til byregionen, som jo også byder på mange muligheder for ægtefællerne.
- Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen på tværs af kommuner for at sikre, at Business Region Aarhus fik andel i udflytning af statslige arbejdspladser, slutter Peter Sørensen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!