Aftenstemning og næstekærlighed i Lund

Aftenstemning og næstekærlighed i Lund
06. 11 2017

Uret er stillet tilbage, og det bliver tidligt mørkt. Men om aftenen stråler lyset og varmen ud i mørket fra glaspartiet på Tamdrup Centret.
 I den forløbne uge har 35 mennesker været samlet til aftensang og 70 mennesker til Løvfaldsfest, hvor levende lys, god mad og musik holdt festen i gang i 4 timer.
 Et flot lokalt fremmøde i et inkluderende fællesskab med de fleste beboere samt pårørende.
 - Og beboerne holdt ud til det sidste, for man skal ikke gå glip af en god fest, siger aktivitetsmedarbejder Jette Bjerre.
 - Der er en stemning af glæde og taknemmelighed for livet på Tamdrup Centret, og en stor dedikeret frivilligskare, der brænder for at hjælpe andre. Og det udmønter sig i konkrete handlinger gennem hele ugen: Chauffører kører busture, ture i el-kørestole, stolegymnastik og meget mere.
 Men også Det Åbne Center for områdets hjemmeboende pensionister har stor succes: I det forløbne år har de forskellige værksteder og arrangementer haft over 2000 besøgende.
 En ny aktivitetskalender for foråret er i støbeskeen og kan fås i Tamdrup Centret lige inden jul. Det kommer bl.a. til at byde på en højskoledag i april med Anne Grethe Trangbæk & Helge Rude Kristensen fra Familie på Farten – nu Pensionister på Farten. De kommer og fortæller deres nyeste foredrag om turen fra Nordkap til Give.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!