Aktiv aqua event i Hovedgård

Aktiv aqua event i Hovedgård
07. 11 2017
Kom afprøv de nyeste trends inden for AquaFitness i Hovedgård Svømmesal til Aqua Aktiv event

Sådan lyder tilbuddet når svømmeklubben i Hovedgård lørdag den 18. november åbner dørene til en skøn formiddag i vandets tegn med de nyeste trends inden for AquaFitness.
 Tina Nygaard, svømmeklubbens faste og engagerede instruktør til voksenholdene, står for eventen Aqua Aktiv. Tina har arbejdet med AquaFitness siden 2008; herunder som instruktør i flere svømmeklubber og en gigtskole og som AquaFitness fagkonsulent for DGI. Tina rejser derudover jævnligt til Italien for at opsnappe nye trends inden for AquaFitness.
 - Vi har længe haft lyst til at afprøve nye ting inden for AquaFitness i vores svømmeklub. Hvorfor ikke hive en trampolin i bassinet eller forsøge sig med step i vandet. De ting hører normalt til i et fitnesscenter, men den 18. november rykker vi den forståelse ud af de vante rammer og ned i vores svømmehal, fortæller formand for svømmeklubben, Androulla Winding Hansen. Hun løfter endvidere sløret for, at en af de nyere trends i AquaFitness verdenen også omfatter løbebånd.
 - Det skal vi også have i vandet den dag!
 AquaFitness er ideel til personer, der søger en skånsom træningsform af hele kroppens muskelgrupper.
 I vandet kan man træne og bevæge sig uden af overbelaste kroppens muskler og led. Dette gælder også, selvom man bliver udfordret til at arbejde nær sin maxpuls i en varieret og intervalpræget træning, som lørdagseventen lægger op til med Aqua Puls og Power som første del af programmet. Aqua Cirquit udgør formiddagens anden del. Her arbejdes der i stationer med fokus på styrke og kondition.
 Undervejs serveres vand og lidt sundt til ganen - og der indlægges tid til hyggesnak.
 - Vi glæder os til at afholde Aqua Aktiv event. Det bliver med store bølgeskvulp og god, tempofyldt musik, siger Androulla Winding Hansen.
 - Bagefter puster vi ud i saunaen med mulighed fot at prøve en lækker body scrub med kokosolie. Så kom og få en god træningsformiddag. Alle kan være med! understreger hun.
 - Vel mødt!, lyder det fra HIF Svømmeklubs bestyrelse. Tilmelding til eventet åbner onsdag d. 8. november på www.hovedgaard-if.dk/svomning.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!