Aktiv formiddag for hele familien

Aktiv formiddag for hele familien
01. 01 2019
Gymnastikudvalget i ØIF havde inviteret sine medlemmer til en aktiv formiddag lørdag den 29. december 2018 i Østbirkhallen. ”Vi flyttede alle gymnastikholdene fra skolen til de nye omgivelser i den nye hal/Extra Arena efter sommerferien, og det har givet os anledning til at finde på nye tiltag, som måske kan blive til traditioner”, fortæller Thora Helene Sørensen, formand for gymnastikudvalget.

Næsten 100 dukkede op i hallerne kl. 10 og var med til en fælles opvarmning. Herefter var der mulighed for at springe på 4 forskellige springbaner, hvor gymnastikforeningens frivilligere trænere var klar på at tage imod. Både børn og voksne benyttede sig af muligheden og fik sved på panden og smil på læben.

I den kvarte hal i Xtra Arena var der mulighed for at være med på Stram Op og Step, som Anette Juhl og Katrine Wittrup-Jensen stod for. Der var plads til dem, der havde lyst, og både de, der var tilmeldte holdene, og deres familiemedlemmer fik pulsen op.

I Brugsen Arena havde gymnastikforeningen fået Mathias Jensen fra ”Letsplay” til at komme og instruere i spillet Bumball. Et sjovt spil, der igennem leg giver god træning og både børn og voksne kunne være med i samme spil.

Bagefter bød gymnastikudvalget på hjemmebagt kage, saftevand og kaffe, så der også var tid til snak og til at ønske hinanden et godt nytår.
”Vi vil gerne fra gymnastikudvalget sige tak til alle dem som mødte op og var med til at gøre formiddagen til en succes. På vores Facebook side ØIF Gymnastik, kan I se mange flere billeder fra arrangementet. Giv siden et ”Like”, så har I mulighed for at følge med i, hvad vi laver til træning, til vores opvisning og generelle oplysninger om vores tilbud”, slutter Thora Helene Sørensen af.