Alle Helgen på søndag

Alle Helgen på søndag
30. 10 2017

Alle helgen søndag den 5. november i Yding Kirke 17.00 og Østbirk Kirke 19.00.
 - Alle Helgen gudstjeneste er for enhver. Det er en gudstjeneste til reflektion, eftertænksomhed og taknemmelighed. Eftertænksomhed over livet og døden og tak nemmeligheden for, at vi har noget at miste. Alle Helgen gudstjeneste - her mindes vi de døde, dem, der er gået forud for os. Her sørger vi - men samtidig glædes vi også og takker Gud for det liv og den tid vi fik samnen, siger sognepræst Lone Buhl Pedersen.
 - Mange familier har denne dag en skøn og fast tradition, at de samles og går i kirke og efterfølgende samnen går til graven. Jeg kender ikke den mor, bedstemor, bedstefar, oldemor... der ikke ville blive glad, hvis du ringede og sagde: Skal vi tage i Kirke sammen til Alle Helgen.
 - I kirken læser jeg navnene op på dem, som vi i vore sogne har mistet siden sidste Alle Helgen. (I Yding læser jeg navnene for de sidste 5 år). Ved gudstjenestens slutning står der gravlys/Kirkegårdslys i våbenhuset. Lys som enhver er velkommen til at tage med til sine kæres grav. Trompetist Lise Nielsen vil trompetere for os - bla. med nummeret: What a wonderfull World.
 I Yding Kirke den 8. november kl. 17.30 er der familiegudstjeneste ved sognepræst Peter Tast.
 En kort og enkel gudstjeneste, der er særligt anlagt for børn, unge og børnefamilier. Efter gudstjenesten er der pizza i Yding grønts kantine. Voksne betaler kr. 30,-. Børn og unge er gratis. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!