Altid gevinst i Østbirk Præstegård

Altid gevinst i Østbirk Præstegård
22. 05 2017

I 8 år er der blevet serveret tarteletter i Østbirk Præstegård, hver den sidste torsdag i måneden - nærmest.
 For når der som denne gang går ”kludder i regnskabet” på grund af Kristi Himmelfartsdag, så rykker arrangementet.
 Derfor var det nærmest midt i måneden, allerede torsdag den 18. maj, månedens næstsidste torsdag, der var indbudt til det populære åbent hus for gud og hver mand-arrangement, der altid starter kl. 10.30. Ofte med en foredragsholder, men afslutningen før sommerferien byder altid på bankospil, i en særlig kristelig udgave, med sognepræst Lone Buhl Pedersen som opråber, og så råbes der ”Jesus” i stedet for ”banko”.
 Gevinster er der med garanti til alle, hygge og snak omkring tarteletterne som indleder dagen er der ligeledes garanti for. Garanti er der også for velsmagenheden, for det rutinerede frivillige køkkenpersonale er også med garanti Østbirkmestre i tarteletter ...
 Og bankoopråberen har i sandhed en heldig hånd. Først på en enkelt række fuld med en håndfuld bankovindere, og da hele pladen går vælter en skov af hænder ud i lokalet.
 Forinden har Lone Buhl Pedersen pladseret alle, så de sidder overfor hinanden, eller i det mindste lader som om, for i Østbirk Præstegård bruges ”overfor” gevinster, og således får alle en gevinst med hjem fra en dag som sprudler af hygge, samvær og livskvalitet.
 Og når bankoopråber Lone siger de vise ord. ”Alle der ikke har fået gevinst, rækker hånden i vejret” - så er det helt sikkert at alle får gevinst med sig hjem, med både fysisk og indholdrigt indhold.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.