Amin Jensen show støtter Østbirkhallen

Amin Jensen show støtter Østbirkhallen
29. 10 2017
Lørdag den 27. januar inviteres alle til støttefest og stand up i Østbirkhallen

Amin Jensen, taxichaufføren og dørmanden, der startede med stand-Up på restaurant Dins i 1993, 23 år gammel. Efter 7 måneder kunne han leve af det, og har gjort det lige siden.
 Amin Jensen turnerer med et nyt show, sit 25 års jubilæums show, og det er lykkedes at få en exclusiv aftale med Amin Jensen, som derfor kun giver dette ene show på egnen.
 Det er tale om et spritnyt show, selvfølgelig krydret med mange tilbageblik på de 25 år fra karrieren.
 I Østbirkhallen kan der ses frem til Amin Jensen som vi kender ham. Der er masser af stand-up, opera, Amin, der spiller på instrumenter, parodier og improvisationer.

Støttefest for Østbirks nye hal
Det er Østbirk Borgerforening, som arrangerer festen den 27. januar og på den måde ønsker at give et ekstra bidrag til halbyggeriets formåen. Borgerforeningen løber den økonomiske risiko, Østbirkhallen støtter op med bemanding i bar og det praktiske, og overskuddet fra salget af drikkevarer aftenen igennem går således ubeskåret til at de nye rammer kan blive lidt bedre.
 Billetterne sættes til salg inden så længe. Program og detaljer er netop faldet endeligt på plads.
 Dørene åbnes i god tid inden kl. 18.00, hvor der serveres en lækker menu fra SuperBrugsen Østbirks slagterafdeling. Kl. 19.00 går Amin Jensen på scenen med sit show, og ovenpå latterorkanen og kaffen, omkring kl. 21, spilles der op til dans med 5-mands orkester. Musikken er i de bedste lokalrutinerede hænder, og der er garanti for vellyd og stemning med musik i den populære genre.
 Musikken spiller frem til kl. 01. Prisen for billet incl. menu, Amin Jensen og 4 timers dansemusik bliver 285 kr. Billetterne bliver sat til salg af arrangørerne fra Østbirk Borgerforening, elektronisk, til afhentning hos Østbirk Avis Østjydsk Avis eller til levering via PostDanmark mod et gebyr på 20 kr.
winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!