Ann Mette Elten og Blake på Horsens Ny Teater

Ann Mette Elten og Blake på Horsens Ny Teater
16. 05 2019
I marts 2020 kan horsensianerne opleve popsangerinde Ann Mette Elten i en helt ny version, når hun sammen med Englands førende vokalgruppe Blake, byder ind til en koncert med de helt store klassiske sange og velkendte duetter og ballader.

Siden 2012 har Ann-Mette Elten haft flere af de klassiske sange på repertoiret, hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overraskede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med.

Nu er der en enestående chance for at opleve Elten sammen med Englands førende vokalgruppe ”Blake”. ”Blake”, der består af Ollie Baines, Stephen Bowman & Humphrey Berney, har mere end 150 TV-optrædender bag sig, og har optrådt med blandt andre Dame Shirley Bassey & Katherine Jenkins ved flere lejligheder. De har desuden også gentagne gange har været inviteret til at optræde ved begivenheder med deltagelse af det engelske kongehus. I Danmark har vi tidligere kunnet nyde de dygtige herrer på DR´s Store Juleshow.

Publikum kan forvente klassiske sange som for eksempel ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria”, sunget med en så meget indlevelse, at man føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden. Repertoiret kommer desuden til at bestå af store operaklassikere men også af hits, duetter og ballader fra musical- og filmverdenen.