Bageren flytter festen

Bageren flytter festen
16. 08 2017
Det bliver et meget bedre arrangement, når vi flytter til weekenden den 9. og 10. september, siger Henrik Kjær

Bagermester Henrik Kjær afslørede i Østbirk Avis Østjydsk Avis den 16. august at han har kobberbryllup med Kagehuset, og at det skal fejres over en vild weekend med Bryllupskagemesse og Brunch Festival.
 - Arrangementet er for alvor ved at falde i hak, og vi må konstatere at det bliver meget bedre, hvis datoerne hedder den 9. september for Bryllupskagemessen og den 10. september til Brunch Festival.
 - I weekenden den 9. og 10. september kan den få ”alt hvad den kan trække”. Her er stor opbakning fra leverandører og samarbejdspartnere, og så bliver oplevelsen naturligvis meget større for deltagerne, som kan spise alt hvad hjertet lyster til begge arrangementer, siger Henrik Kjær, der begynder billetsalget torsdag den 17. august.
 Det er 12 1/2 år siden Henrik overtog bageriet i Hovedgård, som sidenhen er vokset stort til Kagehuse i Stensballe, Egebjerg, Gedved, Østbirk og naturligvis Hovedgård ved det nybyggerede bageri.
 Den lokale bagermester har længe haft lyst til at arrangere en bryllupskagemesse, og nu er ”kobberbrylluppet” med Hovedgård Bageri er perfekt anledning. Kagehuset er en populær leverandør af bryllupskager i en stor radius fra Hovedgård.
 - Vi vil virkelig vise hvad vi formår til den store fest, lover Henrik.
 Det store festtelt sætter vi alligevel op til Brunch Festival om søndagen, så i år bliver det et dobbelt arrangement med fart på lørdag og søndag.
 - Heldigvis har de fleste leverandører nu sagt ja, og det bliver kæmpestort, siger Henrik og glæder sig tydeligvis.
 Niels Boas fra Thingstedhus kommer f.eks. begge dage, om lørdagen serverer Thingstedhus dessertvine ved Bryllupskagemessen.
 - Her har vi meget passende lavet en samlet billet for 2 til 100 kr. Enkeltadgang koster 75,-, siger Henrik.
 Til søndagens Brunch Festival, bliver der 6 brancher: Mejerist, chocolatier, kok, konditor, bager og slagter. Prisen er 150,- pr. person og så er der ellers ”ad libitum” all over.
 - Du kan invitere 2 gratis med, hvis du køber et bord til 8, siger Henrik som naturligvis gerne vil have fyldt teltet op med 200-300 deltagere.
 Musikken var sidste år i de bedste hænder hos Casual Funk. Og den sprøde jazz kan også opleves i brunchteltet søndag den 10. september ved Kagehuset i Hovedgård.
 Bryllupskagemessen den 9. september er fra kl. 13.00 til 16.00. Brunch Festivalen den 10. september begynder kl. 10.00 og kl. 13.00 stopper serveringen.
 - Derefter begynder vi at lukke ned, mange leverandører er lokale, men der er også nogle som har lang vej hjem, tilføjer bagermesteren.
 Billetsalget starter torsdag den 17. august. Børn under 12 år ifølge med voksne har gratis adgang til begge arrangementer.
 Og så understreger vi endnu engang. Datoen er 9. og 10. september.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!