Beatles Revival på Horsens Ny Teater

Horsens Ny Teater glæder sig til at lægge scene til dette Beatles-orkester i verdensklasse.
Horsens Ny Teater glæder sig til at lægge scene til dette Beatles-orkester i verdensklasse.
Beatles Revival på Horsens Ny Teater
07. 03 2019
Verdens største boyband – The Beatles – har fået en udsøgt kopi. Bandet Beatles Revival fra Tjekkiet lever både musikalsk og visuelt op til de originale Beatles-drenge, når de går på scenen med alle de kendte og elskede numre fra Beatles-æraen. Beatles Revival besøger Horsens Ny Teater d. 5. oktober 2019.

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange, som ikke nåede at opleve The Beatles live – enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født endnu dengang – er her den ultimative erstatning: Beatles Revival.

Orkestret er hjemmehørende i Prag, men har stor succes overalt i Europa. Hemmeligheden bag denne succes er orkestrets ægte passion for musikken og et perfekt image såvel musikalsk som visuelt.

Beatles Revival gør i sjælden grad meget ud af detaljerne. Ikke kun omkring musikken men også i forhold til at bruge originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles-image.

Den 5. oktober kan publikum komme med i Beatles Revivals tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne og opleve et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.