Behov for nul-tolerence-politik overfor indvandrerbander

Behov for nul-tolerence-politik overfor indvandrerbander
07. 08 2017
Debatindlæg af Hans Kristian Skibby (DF), medlem af Retsudvalget for Dansk Folkeparti

Det er desværre ikke et nyt problem, at bander hærger Danmark. Men med de mange nye indvandrerbander som Loyal to Familia og Black Army er det åbenlyst at de kriminelle mønstre i stigende omfang udfordres af mere voldelige grupper, der tilmed viser mindre hensyn til sagesløse som nærmest ender i krydsild som senest i København hvor to uskyldige unge blev såret af pistolskud. Ligeledes i Aalborg hvor en sagesløs kvinde og et spædbarn lørdag havnede i en farlig situation i forbindelse med biljagt og mord på åben gade.

Nye indvandrerbander vil ind på det kriminelle marked og den udfordring bør imødegåes med langt mere markante sanktionsmidler.

DF vil konkret tage statsborgerskabet fra bandemedlemmer og straksudvise kriminelle udlændige, som ikke bør kunne dække sig bag oldnordiske FN konventioner og vi skal indføre en nul-tolerence-lovgivning i en ny retspolitisk aftale. Domstolene er for slappe, lovgivningen er ikke stram nok og regeringen ser til, at indvandrerbanderne styrer flere og flere store danske byer. Vi vil ønsker et forbud mod indvandrerbander, så alene det at være tilknyttet en bande kan straffes med for eksempel udvisning. Der er behov for markante stramninger!

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!