Bianca er årets kransekagetalent

Bianca er årets kransekagetalent
30. 10 2017

Bager- og Konditormestre i Danmark afholder sammen med Odense Marcipan og Valsemøllen en talentkonkurrence for elever. Her kan elever deltage i én af to kategorier: Specialbrød eller kransekage.
 Bianca Mihaela Pop er i bagerlære i Kagehuset i Hovedgård, men mente ikke hun lige var klar til at springe ud i en konkurrence, men alle i klasse var med, så der blev dømt konkurrence på skolen.
 - Jeg prøvede at tænke ud af boksen, for det var første gang jeg lavede kransekage, fortæller Bianca, som ikke mente hun skulle deltage i selve konkurrencen, men det overtalte hendes lærer hende til - og godt for det.
 Biancas kransekagestykker med kastanjepure kunne ingen hamle op med, og hun vandt Guld og Årets Talent 2017-prisen.
 Denne fik hun overrakt i Kagehuset i onsdags af Trine Stark Olesen fra Brancheforeningen for bagere og konditormestre i Danmark, og naturligvis var der også tillykke fra en stolt bagermester Henrik Kjær, som allerede har sat Bianca til at sørge for at der er kastanjepure kransekagestykker til kunderne i denne uge.
 Den indledende runde blev afholdt tirsdag den 5. september hos Odense Marcipan i Odense og finalen, som Bianca vandt, blev afviklet den 3. oktober på Rådhuspladsen i København. Ud over det synlige bevis til at hænge op fik Bianca også en goodieback for indsatsen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!