Bisted Motorsport klar til årets sidste DM-rally

Bisted Motorsport klar til årets sidste DM-rally
09. 10 2019
Jesper Bisted er klar-parat-start til årets sidste DM-udfordring i rally, Anderup El Rally/DM6/lørdag den 12. oktober, med base i Haderslev og mål i Vojens, og med en ny udfordring for alle DM-deltagerne.

- I denne sidste afdeling skal der køres en helt ny prøve for alle deltagerne, og det er sjældent at en ny prøve popper op, men her skal løbsledelsen have en stor cadeau, for der er meget arbejde i at hente en ny prøve hjem, fortæller Jesper Bisted og forsætter:

- Vores rallybil, Ford Fiesta Super 2000 er gået igennem i vanlig stil hjemme på værkstedet, og en mislyd sidst i løbet til sidste afdeling blev lokaliseret til et defekt leje ved bilens kardan, som er blevet udskiftet.

Anderup El Rally består af 4 forskellige hastighedsprøver, og 8 prøver i alt, hvor den sidste SS8 bliver løbets power stage.

Prøvernes sværhedsgrad bliver nok noget af årets bedste, prøver med meget ’twist and turns, næsten ingen chikaner, og efterårets lune vejrlig med våd kølig asfalt med blade og smuds ovenpå.

Det er KDAK Sport Fyn som er den arrangerende klub, men sønderjyske kræfter som har fundet prøverne, og området omkring Haderslev og Christiansfeld har stor historik i svære afgørende løb i DM-rally historien.

Året 2019 har sportsligt indtil videre været en lang succeshistorie for Jesper Bisted/Horsens og hans co-driver Arly Larsen/Dianalund i DM-regi, hvor de i år i denne serie har lagt deres kræfter og indsats. Stabilitet, høj fart og flotte placeringer har gået hånd i hånd dette år, og Jesper er fast besluttet på at afslutte dette år med både en dedikeret indsats og gerne med et flot slutresultat.

Jesper glæder sig også til at sæsonen snart er ovre, da nyt huskøb kræver mange timer, men det gamle hus er solgt, og mange ting er gået Jespers vej i 2019, både sportslig og personligt, et år han vil huske tilbage på med smil og dejlige minder.