Blomsterbinder i SuperBrugserne Østbirk og Gedved

Blomsterbinder i SuperBrugserne Østbirk og Gedved
19. 01 2019
Glæd dig, for der bliver igen mulighed for at købe friske blomsterbuketter, lavet af en professionel blomsterbinder i SuperBrugserne i Gedved og Østbirk, hvor der hver fredag og lørdag vil være en blomsterbinder tilstede i butikkerne og betjene kunderne.

Det nye tiltag begynder fredag 1. februar hvor kunderne vil møde en lille blomsterbutik i begge SuperBrugser, hvor man kan tage en friskbundet buket fra udstillingen eller får bundet en buket efter eget ønske. Buketten bliver lavet mens kunderne gør deres indkøb og de kan afhente den på vejen ud af butikken. Det bliver også muligt at bestille buketter på forhånd.

- Vi prøver at begynde lidt blidt, og hvis det bliver en succes, så er vi klar til at udvide muligheden for friske blomster med flere dage, og måske kan vi tilbyde endnu flere muligheder som bårebuketter og -kranse hvis opbakningen er stor nok, siger brugsuddeler Kenneth Jespersen.

Man vil gerne beholde handlen i Østbirk og Gedved

- Det har altid været blomsterhandlere i Østbirk og jeg mener vi har en forpligtigelse til at det stadig er mulighed at købe friske blomster i både Østbirk og Gedved, afslutter Kenneth Jespersen.

Der kommer friske blomster til butikkerne hver dag, begge dage, og der kommer ikke flere blomster end man kan nå at binde om dagen. Der bliver selvfølgelig sat fokus på højtider og mærkedage som Valentins Dag, Mors Dag, Påske og, hvor blomsterbinderne vil være tilstede flere dage i butikkerne.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook