Børnekoret på arbejde

Børnekoret på arbejde
03. 12 2018
Børnekoret ved Hansted kirke fik sangmusklerne rørt i uge 48, da de både onsdag og søndag sang adventstiden i gang.

Egebakken onsdag den 28. november

Den månedlige gudstjeneste på Egebakken tog denne mørke novembereftermiddag forskud på juletidens lyse glæder. Børnekoret gav deres besyv med og fik den allerede julepyntede fællesstue på Egebakken til at være endnu mere julet. Hvad er det, der gør jul til noget særligt, kunne man spørge? En af tingene er, at alle aldre kan mødes nyde fællesskabet og julens velsignede bud.

Lundum kirke søndag den 2. december

Traditionen tro var der Adventsgudstjeneste i Lundum kirke 1. søndag i advent. Børnekoret var endnu en gang parat med smukke (og for nogens vedkommende tårevædede) julesange. Efter gudstjenesten fortrak forsamlingen til Lundum medborgerhus for at tænde juletræet og nyde en god æbleskive. Lundum menighedsråd stod som vanligt klar, så de efterhånden trætte sangstemmer kunne få lidt læskende til ganen og godt til maven.

Man kan vist roligt sige, at vi har fået skudt adventstiden godt i gang, og en stor tak skal der lyde til børnekoret for hjælpen!

Dit barn kan også være med i børnekoret

Hvis dit barn kunne tænke sig at være med til at synge i Hansted kirkes børnekor, så kontakt den dygtige korleder Anine Henriques på Hanstedkirke.anine@gmail.com eller per telefon 31100309 og hør nærmere.