Brædstrup Svømmeklub til Thisted Cup

Brædstrup Svømmeklub til Thisted Cup
05. 11 2017

I weekenden uge 39 deltog en stor gruppe af førsteholdssvømmerne fra Brædstrup Svømmeklub i det traditionsrige Thisted Cup. Et stævne med stærke traditioner for at tiltrække den nordiske svømme elite og også i år var flere danske landshold svømmere repræsenterede ved stævnet.
 Stævnet resulterede i en masse personlige rekorder, og hvis man hed Sofie til stævnet, så gik det ekstra godt da både Sofie Trekær Klausen og Sofie Lindberg tog kravtider til henholdsvis danske Årgangsmesterskaber og danske Juniormesterskaber.
 Herudover blev det også til flere finaler til de deltagende svømmere og mange top 10 placeringer i det ellers stærkt besatte felt. Også klubbens holdkapper var godt repræsenteret på specielt pige siden, hvor holdet af to omgange var med i kampen om medaljer, og hvor det både i 4x50 og 4x100 Holdmedley gange blev til en 5. plads for pigerne.
 - Stævnet fungerede super godt som et opstartsstævne og gav et meget lovende billede af den ny op startede sæson. Da det lykkedes mange af svømmerne at ramme et højt niveau på et meget tidligt tidspunkt, og viser en rigtig god udvikling fra samme tidspunkt sidste sæson, siger træner Rune Friis Petersen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!