Bypedel i Hovedgård på dagsordenen

Bypedel i Hovedgård på dagsordenen
17. 03 2018

Ved Hovedgård Lokalråds årsmøde mandag den 12. marts i Hovedgårdhallens Cafeteria var pilotprojektet ”Bypedel i Hovedgård”, som blev politisk vedtaget ved indgåelse af budgetaftalen 2018 på dagsordenen.
 Til at fortælle om pilotprojekt ”bypedel” var Jørgen Korshøj, Venstre inviteret. Jørgen er formand for udvalget vedrørende udvikling af lokalsamfund, der bl.a. blandt meget, skal tage sig af projektet med bypedel i Hovedgård.
 Jørgen fortalte om udvalgets forestående arbejde bl.a. med at komme på besøg i og inddrage lokalsamfundene, og det skinnede hurtigt igennem at både pedelprojektet og udvalgsarbejdet endnu er på et tidligt stadie, hvilket tydeligt understreges af at udvalget endnu har udsigt til det første møde, der er berammet til den 20. marts.
 Forventningerne til projekt bypedel i Hovedgård var tydeligvis anderledes i Lokalrådet end i forvaltningen, idet det på mødet skinnede igennem at forventningen var at man fik mulighed for at tilføre en ”finish” til det nuværende vedligeholdelsesarbejde, hvorimod Jørgen Korshøj kunne meddele at præmisserne var omfordeling af nuværende midler, og ikke en tilførsel til Hovedgårds vedligehold.
 Lokalrådet er dog fortsat positive på en kommende bypedel-løsning, og håber at Hovedgårds borgere kommer med gode idéer til hvordan?
 Hvad man må, hvilke forudsætninger man skal have og lignende vigtige spørgsmål kunne dog ikke finde sine svar i Hovedgårdhallen, ligesom en tovholder på projektet er en nødvendighed.

yesFølg Østbirk Avis Øtjydsk Avis på Facebook her!