Caféer og aktivitetstilbud til ældre forventes at åbne om 14 dage

(Genrefoto)
(Genrefoto)
Caféer og aktivitetstilbud til ældre forventes at åbne om 14 dage
14. 08 2020
På grund af øgede coronasmittetal er åbning af Horsens Kommunes caféer samt aktivitets- og samværstilbud udskudt i foreløbig to uger.

Siden coronavirus brød ud i marts måned har kommunes caféer samt aktivitets- og samværstilbud for borgere i alderen 60+ været lukkede. En forsigtig genåbning var planlagt til af finde sted mandag den 17. august 2020. Men på grund af den seneste udvikling i smittetal i Region Midtjylland udskydes den planlagte åbning i foreløbig 14 dage.

- Vi havde glædet os til at byde velkommen til fælles aktiviteter og god mad i vores caféer. Men når smittetallene stiger i vores område, er vi naturligvis bekymrede for, om en åbning af tilbuddene vil føre til øget spredning af smitte. Jeg tænker, at mange har set frem til igen at deltage i aktiviteter med andre og spise et måltid mad i caféen. Men vi må passe bedst muligt på vores borgere, og derfor holder vi fortsat lukket, siger Charlotte Gjørup, der er Sundheds og Ældrechef i Horsens Kommune.

Ifølge planerne kan tilbuddene igen lukke op om to uger, men kommunen følger situationen og udmeldingerne fra Sundhedsmyndighederne nøje og en åbning af centre og caféer vil ske, hvis situationen tillader det.