Circle K i Østbirk bliver Shell

Circle K i Østbirk bliver Shell
02. 10 2017
Ombygningen begynder mandag den 9. oktober

Bilister, der kører igennem Østbirk, kan se frem til snart at kunne tanke Shell brændstof. For med en ny aftale, skifter Martin Ell fra tankstationen på Vestbirkvej både skilte, standere og brændstof ud med Shells velkendt musling og kvalitetsbrændstof.
 Om en god uges tid er det Shells muslingeskal, som møder bilisterne på den lokale tankstation i Østbirk. Det er resultatet af en ny aftale, som stationsejer Martin Ell har indgået med DCC Energi, der driver Shell-stationerne i Danmark.
 - Jeg er rigtig tilfreds med den aftale, som jeg og 14 andre forhandlere har lavet med DCC Energi. Vi skifter nu til et brand og netværk, der vil os forhandlere, og har nogle rammer for, at vi kan drive en god, lokal servicestation. Vores kunder skal nok vænne sig til lidt nye farver og skilte, men bag det nye ydre gemmer sig både de samme medarbejdere og en rigtig god nyhed. Nemlig, at vi i fremtiden kan tilbyde Shells kvalitetsbenzin og -diesel her på stationen, siger Martin Ell.
 Martin overtog servicestationen på Vestbirkvej tilbage i november 2014, inden Statoil tankstationerne skiftede navn til Circle K. Og det er helt bevidst at disse skilte aldrig nåede at komme op, for navneskiftet er ikke kommet fra den ene dag til den anden.
 - Der kommer 4 Shell stationer i lokalområdet, så Shell bliver et velkendt mærke lokalt, siger Martin, der har måttet lave en større investering i forbindelse med navneskiftet. Særligt i forbindelse med pumper og inventar i kioskdelen, som blev overtaget 1. juli 2015.

Fart på i værkstedet
Siden Martin Ell overtog værkstedet, som netop har rundet 50 år i Østbirk, er værkstedet blevet medlem af Din Bilpartner. Din Bilpartner er Danmarks ældste værkstedskæde og derigennem er kunder f.eks. sikret 3 års garanti på reservedele.
 - Men der stilles også krav til værkstedet om uddannelse og kurser. Ud over Martin selv er der 2 svende på værkstedet, Kristian Harder, der er udlært for en måned siden og Viggo Jørgensen, som alle der har kendskab til værkstedet  med garanti er stødt på. Børge Sørensen som stiftede firmaet 1. august 1967 havde Viggo i lære sammen med den tidligere ejer Jørn Nielsen, og helt tilbage i 1999 kunne de 2 fejre 25 år hos Statoil sammen. Efter en pause, ikke fra jobbet, men fra værkstedet, er Viggo tilbage på Vestbirkvej, og kan naturligvis bidrage med mange historier om værkstedet igennem 50 år.
 Martin Ell og Cecilie Ell flyttede fra Rask Mølle og ind i huset ved siden af tanken til nytår 2015. De har 2 drenge, den ene netop begyndt i 1. klasse på Østbirk Skole, og den anden går i børnehave i Skovhuset.
 I forbindelse med ombygningen holder kiosken lukket fra mandag den 9. oktober og i 3-4 dage. Herefter indbydes der til åbent hus fredag den 27. oktober, og efterfølgende åbningsfest i Østbirks nyindrettede kiosk dagen efter fra kl. 14-17. Værkstedet er åbent i hele perioden.

Shell i uge 41
- Men allerede i slutningen af uge 41 tilbyder vi nogle af markedes bedste benzin- og dieseprodukter. Shell FuelSave brændstrofferne er udviklet til at give en ubesværet motorgang og spare brændstof og Shell V-Power brændstoffet giver både mere motorkraft og en renere motor. Det ser vi frem til at fortælle kunderne alt om, når vi er færdige med den ombygning, som skiftet til Shell kræver, og som lukker kiosken nogle få dage, siger Martin.
 Netværket af Shell-stationer i Danmark består af flere end 220 bemandede og ubemandede tankstationer. Bag netværket står energivirksomheden DCC Energi, som i 2016 overtog store dele af den tidligere forretning under Dansk Shell.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!