Crawl og Åbent vand træning i Hovedgård Friluftsbad

Åbent vand. Foto: DGI's fotoarkiv
Åbent vand. Foto: DGI's fotoarkiv
Crawl og Åbent vand træning i Hovedgård Friluftsbad
11. 05 2019
I de senere år er svømning i åbent vand blevet meget populært blandt voksne. Overgangen fra svømmehallens stille vand til havets bølger kan for mange utrænede svømmere dog være lidt overvældende.

Hovedgård Svømmeklub opretter som noget nyt i forbindelse med friluftsbadets sæsonstart derfor mulighed for under trygge og sikre forhold at træne svømning udendørs - i medvind, modvind og i al slags vejr. At øve svømning i åbent vand i et friluftsbad letter overgangen fra svømmehallen til svømning i åbent hav og gør det mere overskueligt at kaste sig ud i lidt større bølger.

Så hvis du går med en drøm om at komme i gang, men mangler erfaring med at svømme udendørs, så kig forbi i friluftsbadet hver tirsdag fra d. 4. juni til d. 2. juli fra 18.00-18.45. Holdet favner bredt og er både for dem, der aldrig har prøvet at svømme med våddragt, for dem som fx skal på snorkelferie og gerne vil være mere fortrolig med at svømme crawl udendørs, og endelig også for dem der ønsker at komme mere i form, inden sæsonens åbent vand konkurrencer afholdes hen over sommeren.

Du vil primært blive undervist i crawl som den hurtigste og mindst energikrævende svømmestil. Brystsvømning tilbydes dog efter ønske. Klubben stiller i samarbejde med DGI Sydøstjylland våddragter til rådighed, så du bliver fortrolig med at svømme med våddragt, inden du evt. køber din egen. Undervisningen strækker sig over 5 tirsdage og koster 100 kr. 

Instruktør på holdet er Esben Roulund Andersen, tidligere elitesvømmer hos AGF. Tilmelding på: hovedgaardsvomning.klub-modul.dk (under events).