Danmark Dejligst indtog Vestbirk

Danmark Dejligst indtog Vestbirk
12. 06 2017
Over 2000 til havefest ved Vestbirk Vandkraftværk

Arrangørerne af Danmark Dejligst - Vestbirks Største Havefest - kunne lørdag ånde lettet op. Fredagens massive regnvejr var fordampet og solen, som var dagens vigtigste optrædende, sørgede for at menneskestrømmen til havefesten, der var uden billet, som håbet blev massiv.
 Dagen bød på musik fra 3 scener med X-factordeltagerne Morten og Mia, Rasmus Nøhr, Zididada, Anders Boysen, bands fra Vestbirk Musik- og Sportsefterskole, Tønning-Træden Friskole og meget mere. Non stop musik fra kl. 13.00 til 22.00.
 Oprindeligt var det ellers Chili fra X-factor, der var programsat, men det var lykkedes de lokale arrangører at få den mere lokalkendte Mia fra Løsning på plakaten istedet, fortalte Kristina Iversen under promotionturen.
 Og netop de lokale var der nok lidt mindre af end arrangørerne havde håbet på, til gengæld var opbakningen kollosal fra dem som kendte de amatøroptrædende, bl.a. fra Efterskolen, som jo har elever landet over.
 Men som flere af de besøgende gav udtryk for, når de opdagede redaktionens logo på trøjen.
 - Hej Lokalavis, du kan godt skrive at det har været et fantastisk arrangement. Det har været enormt hyggeligt, og vi kommer igen næste år.
 Så må tiden vise om der også dækkes op til havefest i Vestbirk i 2018.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!