Danmarks mindste cirkus i Østbirk

Danmarks mindste cirkus i Østbirk
30. 05 2018

De kalder sig Danmarks mindste cirkus og der er heller ikke meget plads under teltdugen, men til gengæld er der hjerterum og masser af kærlighed til cirkusfaget og publikum. Som nyeste generation af cirkusdirektører, Frank Thierry sagde: ”Vi har valgt et mindre telt, som er i samme størrelse som da min farfar grundlagde Cirkus Krone”.
 Franks mor, den navnkundige Irene Thierry, var selvfølgelig med på landevejen og bød gæsterne velkommen ved billetlugen og hun var da også i manegen. Cirkussets artister består primært at unge fra Letland, Ukraine og Ungarn og de fylder godt ud på alle pladser: orkester, hjælpere, udøvende, billetkontrollører osv.
 Cirkus Krone er et familiecirkus og et cirkus for familien. Der var næsten fyldt under teltdugen og selvom temperaturen havde steget sig op mod de 30 grader udenfor, var der endnu varmere indenfor. Men det afholdt ikke børnefamilierne med bedsteforældre i at trodse varmen og hvordan gør man det bedst? Med slush ice og popcorn, så kunne forestillingen begynde på græsset ved Østbirkhallen.
kildall

Se film her!

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her! 

Sorry, you need to install flash to see this content.