Dansk Outlet åbner ny butik i Horsens

Dansk Outlet åbner ny butik i Horsens
11. 05 2017
Der er fuld fart på udviklingen hos tøjkæden Dansk Outlet for tiden med åbninger af nye butikker overalt i landet. Nyeste skud på stammen bliver 1000 kvadratmeter med kvalitetstøj til lavpris i Horsens, der står klar til et brag af en åbningsfest lørdag den 20. maj.

Dansk Outlet har i dag 21 butikker i Danmark – lige fra Helsingør til Hjørring, og nu er kæden klar til at blive forlænget med endnu et led. Butik nummer 22 kommer til at ligge i Horsens, og netop nu pibler sveden fra panden på de mange hjælpere, der knokler i døgndrift på at gøre butikken lækker og indbydende til åbningen lørdag den 20. maj.
 Det bliver en rutineret kending i Dansk Outlet-regi, der skal stå i spidsen for kædens nye butik. Bjarne Hedegaard har således taget de godt og vel 50 kilometer fra den tidligere butik i Tilst til den spritnye afdeling i Horsens. Her bliver han indehaver af 1000 kvadratmeters slaraffenland med alt i tøj, sko, makeup og meget mere. Butikken får til huse på Nygårdsvej 2 i de lokaler, der tidligere har dannet rammerne om Blå Kors-butikken. Går man fremover efter genbrugstøj, bliver man dog slemt skuffet, påpeger Bjarne Hedegaard.
 - Folk fra Horsens og omegn kan glæde sig til en stor butik med et kæmpe udvalg af tøj og sko. Eftersom vi hedder Dansk Outlet, tror mange fejlagtigt, at vi sælger genbrugstøj, restpartier og udgåede varer. Det er på ingen måde tilfældet. Vi sælger sæsonaktuelt modetøj til alle aldre og i alle størrelser - både til børn, de modebevidste unge, de prisbevidste forældre og til de folk, der har brug for de helt store størrelser, som ofte kan være svære at opstøve. Samtidig flyver der hver uge dugfriske varer ind på vores hylder og stativer, så vi hele tiden har et varieret udvalg for enhver smag. Til gengæld sælger vi det til markedets bedste priser, så det er her, at ”outlet” kommer ind i billedet, siger Bjarne Hedegaard, der glæder sig til fortsat at være en del af den positive udvikling i Dansk Outlet.
 - Dansk Outlet er inde i en positiv udvikling med en solid organisation og et stærkt koncept i ryggen. Folk vil gerne have kvalitet, men de gider ikke betale uretfærdigt meget for et par jeans eller et par sko. Vi plejer at sige, at vi ikke nødvendigvis er bedre end de andre – men vi er billigere. Det lader til at appellere til kunder på tværs af hele landet.”

Klokkeklart koncept
Strukturen i Dansk Outlet-butikkerne er franchise-baseret, og konceptet er klokkeklart. Omkostningerne skal holdes nede, så kunderne kan få kvalitetstøj til de bedste priser.
 - Vi kan sælge vores varer så billigt, fordi vi dels har nogle fordelagtige leverandøraftaler, og dels fordi vi sparer andre steder såsom på husleje og den generelle beliggenhed. Dansk Outlets butikker hører ikke til på de fashionable gågader i de større byer, men i mindre byer eller i udkanten af de store, hvor man kan få flere kvadratmeter for pengene. Samtidig placerer vi os ofte tæt på en trafikeret hovedvej, som tilfældet også er her i Horsens, så familien Danmark kan få øje på vores gule facade gennem bilruden og forhåbentlig svinge forbi og gøre en god handel. Hos Dansk Outlet kan hele familien nemlig shoppe nyt tøj til garderoben på samme tid og sted, siger Bjarne Hedegaard. 
 Dansk Outlet i Horsens er klar med et brag af en åbningsfest lørdag den 20. maj, hvor der både vil være tilbud i massevis og aktiviteter for hele familien. Der vil være morgenmad til alle kl. 7.30, hvorefter borgmester Peter Sørensen klipper den røde snor. Både lørdag og søndag kan der købes pølser, popcorn, øl og sodavand, mens børnene blandt andet kan bruge energien i den store hoppeborg ude foran butikken.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!