Dansk/ungarsk roots-band på Kulissen

Dansk/ungarsk roots-band på Kulissen
10. 09 2018
Blueskartellet sparker efterårsprogrammet eftertrykkeligt i gang med Tim Lothar & Mojo WorKings på KulisseLageret, lørdag den 15. september.

Blueskartellet går et travlt efterår i møde. Udover bluesfestivalen den 29. september har foreningen syv andre arrangementer på tapetet i 2018. På lørdag den 15. september er der atter blues- og rootsstemning på KulisseLageret, når dansk/ungarske Tim Lothar & Mojo Workings går på scenen. Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale blues/roots scene. Han har otte udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa.

Med sig har han det ungarske kvintet Mojo Workings - et rootsband i absolut verdensklasse, med Janos Mazura på tuba. Lothar og bandet har turneret sammen siden 2013 og udgav i 2017 det anmelderroste livealbum "Traveling Blues Nights". Bluesnews.dk skrev om albummet: "Det er simpelthen blændende godt!"

I februar 2018 var ungarerne på deres første turné i Danmark, og det var fem koncerter med stående ovationer fra publikum til slut.
Entréen til koncerten er 130 kroner i forsalg, og musikken begynder klokken 22:00. Dørene åbnes en time forinden.