DR Gudstjenester optages i Østbirk kirke

(arkivfoto)
(arkivfoto)
DR Gudstjenester optages i Østbirk kirke
06. 01 2019
Danmarks Radio/TV kommer til Østbirk Kirke for her at optage 4. gudstjenester. Hvor bliver det spændende at være med i. Ih hvor jeg glæder mig – for jeg er sikker på, at I alle vil være med til at ”bakke op” herom. ”Bakke op” ved at være med - så når det ganske Danmark kan se de fire transmissioner i TV – at så ser folk en fyldt kirke med alle jer skønne mennesker.

Det vil foregå således.

Onsdag 6. feb. kl. 16.30 Præst Lone Buhl Her optages gudstjenesten, der transmitteres i TV 10. marts.
Onsdag 6. feb. kl. 19.00 Præst Søren Jensen Her optages gudstjenesten, der transmitteres i TV 24. marts.
Torsdag 7. feb. 16.30 Præst Lone Buhl Her optages gudstjenesten, der transmitteres i TV 7. April.
Torsdag 7. feb. kl. 19.00 Præst Peter Tast. Holder Ungdoms-gudstjeneste. Denne gudstjeneste transmitteres i TV 31. marts. 

Hvem vil være med?  Lad endelig høre. Kontakt gerne den præst, der har den gudstjeneste som du ønsker at være med til. Eller kik ned i Præstegården og få en billet af vores Kordegn eller præster. Der er 150 billetter til hver gudstjeneste.

Til hver gudstjeneste skal man være klar i kirken 30 min inden. Der optages direkte – hver gudstjeneste tager 43 minutter. For jer, der vælger at tage to gudstjenester samme dag – er der en sandwich i Præstegården i ”hullet” imellem” gudstjenesterne.

Tirsdag 29. januar kl. 17.00 – 18.30 er der sangaften i Østbirk Præstegård. Denne aften vil vi synge de salmer som, der skal synges til DR gudstjenesterne.