Dyt Banko i Hvirring

Dyt Banko i Hvirring
12. 05 2018

Flemming Spejderne afholdte Dyt Banko tirsdag den 8. maj i Hvirring.
 Med radiostøtte fra FM Partners Aps tonede spejdersange fra bandet BP Spirits ud gennem højtalerne på de mange fremmødte biler. Spejdersangene høres tydeligere da vejeret var helt sommerligt, så alle sad med nedrullede vinduer og mange med åbent bagagerum i det skønne vejr. Årets opråber var Claus Thaisen fra Hedensted Kommune. Alle præmier er sponseret fra det lokale erhvervsliv, spejderne kunne ikke gennemføre Dyt Banko uden denne støtte.
 - Ud over bankospillet så havde vi igen i år Dobbelt Dyt og Mega dyt. Dobbelt dyt er gæt en ting ud fra ledetråde og så dyt to gange og løbe op til scenen for at gætte, til tider var der meget lang kø ved scenen. Mega Dyt er alle der vinder en sidegevinst, de skal op og råbe dyyyt som højt som muligt, spillerne kan følge med på et Dyt-O-Meter ved scenen om hvem der råber ”Dyyyyyt” højest, begge aktiviteter givet et sjovt indlæg inden pausen. Efter sidste spil var der et par ekstra gevinster der blev udtrukket på pladenummeret, fortæller Uffe Ross Petersen.
 Mellem spillene blev der solgt ringridderpølser, importeret fra Als, sodavand, vafler, is, sodavand og kaffe for at samle penge til aktiviteter for spejderne i Flemming gruppe. Omkring 20 spejdere og ledere hjalp til under arrangementet, som gav et meget flot overskud på ca. 13.000 kr.
 - Vi synes arrangementet i det skønne vejr har været særdeles vellykket, der blev taget godt imod vores nye initiativ om at udlodde præmier på spillepladerne inden vi sluttede for i år, så lidt flere fik præmier, men det er jo kun godt. Vi er rigtig godt tilfredse med arrangementet. Vi er rigtig glade for det meget flotte fremmøde. Næste år bliver det tirsdag den 7. maj 2019, hvor Flemming Spejderne afholder Dyt Banko, tilføjer Dyt Banko ansvarlig Uffe Ross Pedersen efter arrangementet.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!