Egebakken på besøg i Hansted kirke

Egebakken på besøg i Hansted kirke
10. 10 2019
Onsdag den 9. oktober indtog Egebakkens beboere Hansted kirke og kirkehus til en hyggelig eftermiddagsgudstjeneste.

To busser skulle der til, for at fragte de veloplagte beboere fra Egebakken til Hansted kirke onsdag eftermiddag den 9. oktober, da Kirken og plejecentret med hjælp fra gode frivillige havde arrangeret en eftermiddagsgudstjeneste.

- Det er svært at få det til at gå op at komme søndag formiddag, bemærkede en af beboerne, som også fast deltager i gudstjenesterne på Egebakken hver den sidste onsdag i måneden.

Og det er ganske rigtig svært at overskue kørsel frem og tilbage fra kirken søndag formiddag, hvis man har behov for en bil, der kan rumme en person, der ikke kan komme ud af kørestolen. Det kan dog stadig være et brændende ønske at opleve gudstjenesten i det fantastiske og dertil indrettede kirkerum, og derfor havde Egebakkens aktivitetsansvarlige fået turen arrangeret sammen med kirken.

Gudstjenesten var som den plejer at være: klokkeklang, salmesang, prædikesnak og altergang, og denne kombination er efterhånden efterprøvet og anerkendt som ganske hæderlig. Der var derfor også god stemning, grin og snak over kaffen i kirkehuset ovenpå gudstjenesten.

Den livlige stemning bekræftede blot, at udflugter for dem, der ikke selv kan arrangere turen ud i det blå (eller i dette tilfælde: det hvidkalkede), er vigtige og gode. Måske det kan være et hyr at få på benene, men det er de gode minder og glade øjeblikke, der hjælper til at holde skruen i vandet og livet muntert, når ens aktive dage er gået på hæld.