Egebjerg Event-forhindringsløb

Egebjerg Event-forhindringsløb
11. 06 2018
Lørdag den 9. juni kl 12.00 lød startskudet til EIF-event-forhindringsløbet

Det var 4. gang at forhindringsløbet blev afholdt, og ruten var tilbage til den oprindelige rute fra første gang på 3 km men med 29 forskellige forhindringer. Løbet var i forbindelse med Egebjergs byfest og der var en rigtig flot opbakning til løbet med en rekordtilmelding på 225 deltagere.
 Der var mødt 225 løbere op små som store, der var klar til at tage udfordringen op. - Nogle af deltagerne havde endda spillet fodboldkampe i løbet af formiddagen og andre skulle spille kampe efter løbet. Løbet startede fra Egebjerg-hallen og efter en fælles opvarming fremført af Sofie Nikolajsen, ventede der de 225 deltagere en 3 km lang tur med mange forhindringer, hvor der bla. kan nævnes løb i zig-zag i murerbaljer og bildæk dels med sand og dels med vand. Glidebane af pressening med vand og sulfo, kravl gennem mudderbane og løb igennem åen, kravl gennem rør, ned og dyppes i vandkar og meget mere. Nogle af deltagerne fik en ”ekstra” forhindring, da en af køerne, som stod på marken ned til åen, var kommet over på den side, hvor der skulle løbes på. Den blev dog guidet over på den rigtige side igen.
 Deltagerne måtte gerne løbe flere runder, hvor langt de fleste stoppede godt våde og mudrede efter 2-3 runder, men der var også nogle som valgte at løbe 4 runder, mens der kun var 1 mand: Henning Nielsen, som nåede at løbe ruten 6 gange og to drenge: Karl Emil Koch og Christian Nikolajsen tog ruten 5 gange.  Efter turen kunne deltagerne købe mad og drikke og sidde trætte, våde og mudrede og hygge sig sammen i det gode vejr - inden nogle af dem skulle til at spille fodboldkamp.
 Det var en rigtig god dag for alle deltagere børn som voksne og alle gik trætte og godt mudrede hjem og nogle havde endda overskredet nogle grænser.