Eivør på Horsens Ny Teater

Eivør på Horsens Ny Teater
05. 11 2018
Mange kender Eivør. Måske uden at vide det. De fleste vil have hørt Eivør inden for de seneste mange år. Efter masser af udenlandsk succes, drager færøske Eivør nu på turné i deres elskede Skandinavien – og den fortryllende vokal kan opleves på Horsens Ny Teater.

De fleste kender til Eivør. De fleste har hørt Eivør på et eller andet tidspunkt. Men ved de i virkeligheden, hvem Eivør er, og hvad hendes band kan?

Som musiker er Eivør alsidig som ingen anden. Hun har mørke, dybe sange om tåge på Færøerne og lette rammende sange om kærlighed, og de er alle hyllet ind i trommer, synths, guitar og ikke mindst Eivørs fortryllende vokal.

Eivør skrev og udgav sit første album som 16-årig og brugte de næste mange år på at spille til folkfestivaler, jazzfestivaler og rockfestivaler. Efter godt to år på landevejen, udsolgte debutshows i Storbritannien, kæmpe shows i USA og flere shows end nogensinde før i Sverige, er Eivør nået til sit næste studiealbum. Den nye plade udkommer i 2019.

Eivør elsker at spille live i Skandinavien, og derfor betyder denne tour rigtig meget for bandet. Horsens Ny Teater glæder sig til at byde indenfor til en koncert, der vil indeholde både nye og gamle Eivør sange.

Billetsalget er startet.