Elsker dig for evigt på Horsens Ny Teater

Elsker dig for evigt på Horsens Ny Teater
09. 01 2019
Susanne Biers tragiske og hjerteskærende kærlighedshistorie Elsker dig for evigt er blevet til en smuk, stærk og moderne danseforestilling, produceret af Black Box Dance Company med koreografen Marie Brolin-Tani i spidsen. Den gribende forestilling kan opleves på Horsens Ny Teater d. 14. januar 2019.

Sådan danser man kærlighed

Elsker dig for evigt er baseret på Susanne Biers prisbelønnede film og koreograferes af Black Box Dance Companys egen kunstneriske leder, Marie Brolin-Tani, der forvandler filmen til en forrygende danseforestilling.

I filmen er Cecilie og Joachim unge og forelskede, men Joachim køres ned og bliver lam fra halsen og ned. Marie, der fører ulykkesbilen, er mor til tre og gift med lægen Niels. Samme Niels kontakter Cecilie på hospitalet for at holde hende orienteret om Joachims tilstand. Da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin situation, skubber han Cecilie fra sig. Hun må derfor søge tryghed i en ny mands favn, og den forstående Niels er lige ved hånden.

Seks dansere leverer kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, der som følge af ulykken krydser hinandens veje. De danser til sang og musik af den kendte og talentfulde sangerinde Pernille Rosendahl.

Anmelderne har været begejstrede for stykket: Potent og lidenskabelig (Jyllands-Posten), Sådan danser man kærlighed (Information), Flot og fængslende (stiften.dk) er bare nogle af de roser, forestillingen har fået.

Horsens Ny Teaters smukke Store Sal danner rammen om dramaet og de udtryksfulde dansere, når Black Box Dance Company kommer på visit d. 14. januar 2019.

Stykket indgår i teatersæson 2018/19 i Teaterforeningen HNT.