Emmelie de Forest koncert på HNT

Emmelie de Forest (pressefoto)
Emmelie de Forest (pressefoto)
Emmelie de Forest koncert på HNT
07. 09 2018
De fleste husker Emmelie de Forest som den søde barfodede pige, der i 2013 fik sit navn på verdenskortet, da hun vandt Eurovision Song Contest med sangen Only Teardrops. Emmelie har siden udgivet to albums, og i 2019 tager hun på en turné, der bringer hende forbi teatret den 9. maj.

I foråret 2019 drager den talentfulde Emmelie de Forest på Danmarksturné med sit band, hvor de vil fremføre sange fra hendes to albums Only Teardrops og History, men også nye kompositioner, der endnu ikke er udgivet, samt udvalgte covernumre. Lydbilledet vil være en overraskende blanding af både akustiske og elektroniske elementer, hvor eksempelvis elguitar møder ukulele og violin.

Emmelie startede allerede som 8-årig med at synge og optræde og har prøvet rigtig mange ting i løbet af sin forholdsvis korte karriere. Hun har udgivet to albums og flere singler, og hendes seneste minialbum har hun finansieret selv sammen med sine fans, der ved hjælp af crowdfunding fik samlet 90.000 kr. sammen til at indspille albummet.

Ved siden af hendes egne udgivelser har Emmelie også erhvervet sig som anerkendt sangskriver for andre musikere. Emmelie er i det hele taget en kreativ sjæl, der ofte afsøger nye måder at udtrykke sig på. Lige for tiden kan Emmelie opleves som dommer i et nyt sangprogram, "All Together Now", på Kanal 5, og til efteråret medvirker hun i Vild Med Dans TV2.

Vigtigst af alt arbejder Emmelie igen på ny musik, så der er nok at se frem til, når hun indtager scenen på Horsens Ny Teater til maj næste år, og teatret garanterer super stemning med hyggelige caféborde i Store Sal.

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook