En aften for fuld udblæsning i Sattrup Forsamlingshus

En aften for fuld udblæsning i Sattrup Forsamlingshus
31. 10 2018
Dansegulvet var proppet og humøret var højt, da Sussie og Leo trio, fredag d. 26. oktober, indtog scenen i Sattrup forsamlingshus.

Allerede i foråret blev de 100 billetter solgt på intet mindre end 40 min og en fyldt sal med festglade gæster havde efter et godt måltid mad, store forventninger til den legendariske trio, da de kl. 21.30 skulle indtage den, dertil byggede, scene.

Tredjemanden i trioen, trommeslageren Thomas Ehrenreich, er sågar fra lokalområdet i Østbirk. Trioen levede fuldt ud, op til folks forventninger og leverede alle de kendte melodier i bedste Sussie og Leo stil.

Det er mange år siden at Sattrup Forsamlingshus har haft så stor succes med et arrangement og hvis det er vejen frem til overlevelse for det gamle hus, så er det ikke utænkeligt at lignende koncerter vil komme i fremtiden.

Bestyrelsen vil gerne takke alle de fantastiske mennesker der valgt at støtte op omkring dette arrangement. Specielt de unge frivillige som var en stor uundværlig hjælp aftenen igennem og SuperBrugsen i Østbirk for deres hjælp.