En speciel 60-års gave

En speciel 60-års gave
20. 04 2015
Tre-trins raket til fødselar

Birthe Spiertz havde ingen knallert, da hun af husbonden fik et medlemskab af Ny Veteranknallert Klub i julegave.
 Hvad hun ikke vidste var, at han allerede før jul var i gang med at forberede hendes 60 års fødselsdagsgave. Han havde såmænd bestemt, at hun skulle have drømmen om en veteranknallert opfyldt, når dagen oprandt midt i april.
 Kort efter jul var han på indkøb. En flunkende rød og gennemrestaureret Puch Maxi blev indkøbt og gemt godt af vejen hos Viggo Olesen - formand for Ny Veteranknallert Klub.
 Et par dage før fødselsdagen her i fredags blev gaven i al hemmelighed afhentet og gemt hos fødselarens naboer, der fik knallerten pyntet med blomster og flag.

Logo-emaljeplade i morgengave
En logo-emaljeplade blev pakket ind og blev fødselarens morgengave på den runde dag. Puch Maxien fik hun først til festen om aftenen.
 Den stolte ejer af vidunderet mødte dagen efter op til ”plade-skrue-dag” i Ny Veteranknallert Klub og emaljepladen blev monteret.
 Birthe Spiertz indrømmer, at hun havde en mistanke om, hvad der ventede, da hun i morgengave på den runde dag fik emalje-pladen.
 - Joh, jeg tænkte, at der måske nok dukkede en knallert op, smiler hun og tilføjer:
 - Jeg glæder mig bare så meget til nu at komme ud at køre. Alene turen her til Eldrup i dag har været så flot, og folk jeg har mødt, har vinket og hilst. Det er så hyggeligt.
 Ny Veteranknallert Klub er nu 6 måneder gammel og har allerede rundet 100 navne på medlemslisten.