Eventyrer Rasmus Krath til spændende foredrag om Brasilien

Eventyrer Rasmus Krath
Eventyrer Rasmus Krath
Eventyrer Rasmus Krath til spændende foredrag om Brasilien
20. 02 2019
Vi håber at lokke både nye og ældre seniorer til dette flotte foredragsshow med afsæt i antropologi, film og musik fra et land med både skønhed, grusomhed, overflod og fattigdom, fortæller aktivitetsmedarbejder Jette Bjerre.

Arrangementet foregår torsdag d. 28. marts kl. 19.00 og koster kun 50,- kr. inkl. kaffe. Der er også mulighed for at komme og spise tapas for 100,- kr. fra kl. 17. Tilmelding på tlf. 20 45 68 78 senest d. 20/3-19.

Kyndelmisse

På Aktivitetscenteret har man for nylig også holdt Kyndelmisse med besøg af Underholdnings Companiet, der leverede revysange i farvestrålende kostumer. Det giver indre glæde at komme ud og få nogle oplevelser sammen med andre.

De ældre vil være i form

Siden vores Sundhedsdag i efteråret har vi oplevet stor tilgang til fysiske aktiviteter. På Aktivitetscenteret kan man træne gratis til gymnastik eller på maskinerne i kælderen. Og for kun 20,- kr. pr. gang kan man gå til Seniordans eller Linedance.

Kontakt os på tlf. 51 72 49 50 for flere informationer – eller kom hen på Silkeborgvej 245 og hent vores forårsprogram.

Syng dig glad

”De sangglade” mødes hver anden tirsdag aften i lige uger og tæller nu 50 medlemmer. Her synger ”hver fugl med sit næb” til skønne toner fra Hennings harmonika, og der er plads til alle. Vi holder også kaffepause med tid til snak, hygge og socialt samvær.

Generalforsamlinger

D. 7/3 kl. 10 holder Centerrådet og Tamdrup Centrets Bus generalforsamling. Se annonce. Vi håber at se mange seniorer, der har lyst til at høre mere om de spændende muligheder i Lund. Og nogle har forhåbentlig lyst til også at gi’ en hånd med til at skabe gode oplevelser for seniorer i området.

Vi har gode rammer og muligheder både inde og ude. Kom og fortæl om dine ønsker og interesser. Måske kan vi hjælpe med at realisere dem.