FC Horsens bedst blandt de bedste

Traditionen tro var Stensballe IK arrangør af Talentfodboldstævnet for Danmarks bedste fodboldpiger. Stævnet blev afviklet i weekenden, hvor de talentfulde ungdomsfodboldspillere samles for at pudse formen af til den forestående turnering.
I år havde holdene dog taget hul på turneringen, så deltagerne var måske endda en kende skarpere end normalt.
I U14 rækken hentede FC Horsens pokalen som vindere af Talentstævne 2017. Indledningsvis med et knebent 1-0 nederlag mod Fortuna Hjørring, men derfra var talenterne fra FC Horsens uovervindelige. HB Køge blev slået 4-0, Frederiksberg 8-0, Team Odense Q 1-0 i kvartfinalen, Allerød 3-0 i semifinalen og Aab 1-0 i finalen.
- Finalekampen var intens, spændende og til tider hektisk, både på og udenfor banen, og vi har den dybeste respekt for den indstilling og indsats pigerne har leveret. Vi er brandstolte, siger trænerteamet Frank Nielsen og Hans Christensen.
Bredden hos de stærke U14 piger fra FC Horsens blev der sat tyk streg under, da hele 4 stamspillere var ”ude” i finalekampen mod Aab.
Vinderholdet i Stensballe: Amalie Solberg Jensen, Anna Svenning, Anne Sofie Le Fevre, Camilla Mortensen, Caroline Bundgaard, Caroline Roslyng, Clara Bjerremann Hvass, Johanne Tolstrup, Julia Amby Kristensen, Julie Poulsen, Katrine Halkjær, Katrine Schrøder Nielsen, Kirstine Christensen, Mathilde Carøe Randløv, Michelle Jakobsen, Sabine Damgaard, Signe Stenkjær Nissen og Trine Agermose Schütt.
Og i FC Horsens er der flere fodboldtalenter på vej. Fodboldklubbens U12 årgang deltog også i weekendens talentstævne, som arrangørerne i år havde valgt at afvikle uden om U15 årgangen.
På billedet fra præmieoverrækkelsen ses FC Pigerne sammen med landskamprekordholder og assistent for A-landsholdet, Katrine S. Pedersen, der overrakte pokalen sammen med en stolt borgmester Peter Sørensen. Stævnet i Stensballe kaldes iøvrigt det uofficielle Danmarksmesterskab af arrangørerne.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!