Fed Fredag på Langmarkskolen

Fed Fredag på Langmarkskolen
06. 09 2019
Fredag den 13. september kl. 15.00 – 18.00 kan børn, unge og deres forældre komme til gratis fest på boldbanen ved Langmarkskolen, når der for femte gang er Fed Fredag for børn.

Langmarkskolen lægger igen græs til Fed Fredag – en festdag for østbyens børn og unge med musik, underholdning og aktiviteter.

Aktiviteter for børn

Fed fredag byder på masser af sjov for børn i form af hoppeborge, aktivitetsboder, klatretårn, sjove konkurrencer og meget, meget mere.

Prisvindere på scenen

På scenen er der musik med Lummer Stue, der med deres børnevenlige rock vandt Horsens All Stars Publikumspris i starten af året. BRO, der har hitte med ”Hvor er du Bro?” og ”Sydpå” tog publikummet på Langmarkskolen med storm til Fed Fredag i 2017 og han vender tilbage igen i år og spiller hits.

Gratis fest

Fed Fredag er gratis og alle er velkommen til at deltage i festen. Områdets institutioner sørger for, at du kan få stillet sulten, da der sælges pølser, is, sodavand, kaffe og kage mm.

Østbyens institutioner inviterer

Det er Daginstitution Langmark, BoTrivsel, Horsens Ungdomsskole og Langmarkskolen der for femte år i træk inviterer børn og unge fra østbyen til Fed Fredag på Langmarkskolen.

Både børn og voksne er velkommen til at komme og feste med. Du kan komme til Fed Fredag den 13. september 2019 kl. 15.00 til 18.00 på boldbanen ved Langmarkskolen, Nørrebakken 11, 8700 Horsens.