Fejr rottens år til Kinesisk Nytår i Horsens

Fejr rottens år til Kinesisk Nytår i Horsens
13. 12 2019
Onsdag d. 15. januar kl. 18.00 kan du igen være med til at fejre det kinesiske nytår med et stort show på Horsens Ny Teater. Billetter er gratis.

Det er Shenzhen Opera and Dance Theatre Company, der optræder på Horsens Ny Teater 15. januar.

Når det kinesiske nytår fejres i Horsens, er det med farverige dragter, smuk dans, traditionelt kinesisk sang og musik samt elegant akrobatik. Traditionen tro fejres det på Horsens Ny Teater. Sidste år var det grisen, som blev fejret, men i år er det, ifølge den ældgamle kinesiske kalenderform, rottens år.

Gruppen, som optræder i Horsens d. 15. januar, er Shenzhen Opera and Dance Theatre Company. Publikum kan med sikkerhed glæde sig til et spektakulært show, når truppen, med deres optræden, kombinerer traditionel kinesisk dansestil, fabelagtige akrobatiske færdigheder samt fantastisk sang og musik.

Inden showet vil der være mulighed for at opleve traditionelt kinesisk håndværk og møde kunstnerne bag. Der er fx mulighed for at se unikt kinesisk papirklip - en kunstform, som i 2009 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Kinesisk Nytår i Horsens

Kinesisk Nytår er efterhånden blevet en fasttømret tradition i Horsens, og i år er naturligvis ingen undtagelse. Festlighederne er arrangeret af Den Kinesiske Ambassade i samarbejde med Horsens Kommune, hvoraf førstnævnte generøst formidler ensemblets besøg helt fra Kina.

Billetter

Billetterne er gratis og kan bestilles fra d. 18. december kl. 12.00 på: www.horsensnyteater.dk efter "først-til-mølle-princippet". Man kan maks. bestille 4 billetter pr. person.