Flere skoler ramt af indbrud

Flere skoler ramt af indbrud
14. 03 2018
Ubudne gæster har stjålet computere på en række skoler i politikredsen. Vær opmærksom, hvis du får tilbudt en brugt computer ...

I den seneste tid har der været indbrud på flere skoler, hvor gerningsmændene blandt andet er gået efter computere. Senest i nat, natten til onsdag, hvor der fra omkring midnat og til kl. 1.30 blev begået indbrud på fire skoler, Uldum Skole, Brædstrup Skole, Østbirk Skole og Nim Skole.

I sidste uge var der også indbrud på en række skoler i det nordlige Vejle og i det sydlige Hedensted, hvor der blev stjålet computere. - Computerne er heldigvis mærkede, så de kan genkendes, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi. Det er vigtigt, at være opmærksom på, hvis man er på udkig efter en brugt computer.

- Du bør være meget påpasselig, hvis du får tilbudt en billig, brugt computer. Er tilbuddet for godt til at være sandt, eller findes der et mærke på computeren, eventuelt et mærke, der er forsøgt fjernet? Så skal du gå i en stor bue udenom og kontakte politiet, så du undgår at købe hælervarer.

I Sydøstjyllands Politi vil vi meget gerne i kontakt med personer, der har hørt eller set noget i forbindelse med indbruddene nat eller i sidste uge ved skolerne, eller på anden måde har kendskab til indbruddene. Kontakt os også, hvis du har set, eller får tilbudt computere, der er mærkede. Ring 114.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!