Flot deltagelse til ridestævne i Molger Rideklub

Flot deltagelse til ridestævne i Molger Rideklub
09. 09 2019
Molger Rideklub har i weekenden den 31. august - 1. september 2019 afholdt et udvidet klubstævne i spring og dressur til glæde for både egne og andre rideklubbers ryttere. Der kom mange ryttere udefra, og det var dejligt at kunne byde dem alle velkomne på Molger Ridecenter, hvor der var pyntet op med blomster, hejst flag og sørget for god mad i cafeteriet. Der var ryttere fra 9 andre rideklubber, og omkring halvdelen af starterne var udenbys ryttere.

Der var flot ridning og en rigtig god stemning på stævnepladsen blandt rytterne. Der var håndtryk og smil rytterne imellem under præmieoverrækkelsen - lige i Molger Rideklubs ånd.  I alle klasser var der udover en roset også en fin sponsorpræmie på højkant, og det var dejligt at se, hvor glade vinderne blev. Der kan læses mere og ses navne på sponsorerne på Molger Rideklubs Facebook side.

Der afholdes snart endnu et stævne i Molger Rideklub. Det er den 21. september 2019, hvor klubbens egne mini- og klubmestre i spring og dressur for 2019 skal findes. Alle er velkomne til at komme og kigge, og cafeteriet byder som altid på noget lækkert.