Flot håndboldefterår for både damer og herrer

Arkivfoto.
Arkivfoto.
Flot håndboldefterår for både damer og herrer
21. 12 2017
Den første halvdel af håndboldsæsonen er færdigspillet, og det er blevet til topplaceringer for samtlige af Østbirk IF’s seniorhold. Et af holdene er allerede rykket op.

Østbirk IF’s tre seniorhold i håndbold kan med god samvittighed læne sig tilbage og nyde flæskestegen og pebernødderne ekstra meget i de her dage, før det igen går løs med harpiks og hopskud efter nytår. Det er nemlig gået rigtig godt på håndboldbanen.
 Tilsammen har Østbirks herrehold og de to damehold spillet 30 turneringskampe i den igangværende sæson. Det har resulteret i 22 sejre, tre uafgjorte kampe og blot fem nederlag, hvilket har udmøntet sig til en andenplads på herresiden samt en placering som nummer 1 hos begge damehold.

Lige ved og næsten for herrerne
Herreholdet i serie 2 sluttede efteråret blot ét point fra en direkte oprykning til serie 1. Indtil sidste spillerunde havde Østbirk stadig muligheden for at slutte på førstepladsen. Men selvom holdet vandt den sidste puljekamp før jul, var det lige præcis ikke nok til at slutte 2017 allerøverst, da et af de andre tophold ligeledes vandt.
 I stedet blev det til en flot andenplads, og det betyder, at herrerne også efter jul er at finde i serie 2. Holdets første hjemmekamp i det nye år spilles søndag den 7. januar kl. 15.05.

Fra serie 3 til serie 2
Også på damesiden er det gået godt. Begge hold sluttede efterårssæsonen med en placering som nummer 1 i deres respektive puljer.
 Serie 3-holdet sikrede sig allerede førstepladsen i næstsidste runde, da holdet for ottende kamp i træk trak sig ubesejret ud af en kamp. Dermed var den direkte oprykning til serie 2 sikret, og der venter nu en række nye – og lidt sværere – modstandere efter jul. Østbirks 2. hold damer tørner for første gang ud i serie 2 søndag den 7. januar kl. 17.35, hvor Ry Håndbold venter på hjemmebane i Østbirkhallen.

Målsætning ser ud til at lykkes
3. divisionsholdet kan se tilbage på en imponerende halvsæson. Som oprykkerhold havde de færreste regnet med, at Østbirk skulle ligge med helt fremme, men i stedet – i værste fald – rode rundt i bunden. En række flotte præstationer på banen har dog resulteret i masser af point til de grønblusede, og holdets målsætning om at undgå nedrykning ser allerede nu ud til at blive indfriet, selvom sæsonen stadig er lang.
 Ligesom de to andre seniorhold spiller 3. divisionsdamerne deres første hjemmekamp søndag den 7. januar, hvor der derfor er god grund til at tage en tur i hallen til masser af god håndbold. Divisionskampen fløjtes i gang kl. 16.15.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!