Flot opbakning til hal-indsamling

Flot opbakning til hal-indsamling
16. 05 2017

Østbirk Idrætsforening har næsten ”fuldt hus”, hvad angår indsamlere til at dække hele Østbirk og opland.
 I løbet af lørdag-søndag-mandag har bestyrelsen holdt tre informationsmøder for medlemmer, der vil hjælpe til med at stemme dørklokker og samle ind til udvidelsen af Østbirkhallen med en hal nr. 2, og resultatet er, at der mandag kun manglede fem til seks indsamlere for at alle gader og områder i løbet af de kommende uger får besøg af et medlem af Østbirk Idrætsforening.
 - Det er overordentlig positivt, at vores medlemmer i den grad har bakket op om den opgave, vi står over for. Vi ved, at der i Østbirk og oplandet er stor interesse for at støtte indsamlingen, men der skal gøres et stort stykke fodarbejde for at nå rundt til alle husstande, og så er det jo fantastisk, at der er så mange, der har villet påtage sig den opgave. Vi skylder dem stor tak, siger formanden for Østbirk Idrætsforening, Jens Simonsen.
 Østbirk Idrætsforening skød i mandags den indsamling i gang, der har til formål at indsamle 3,5 mio. kr. Horsens Kommune har bevilget 10 mio. kr. til en multihal, men i Østbirk Idrætsforening mener man, der er behov for en hel hal, og derfor er der sat et indsamlingsmål på 3,5 mio. kr., som det koster at bygge de ekstra kvadratmeter og indrette hallen til de mange sportslige aktiviteter, hallen skal rumme.
 Pengene håber idrætsforeningen dels at skaffe lokalt, dels via fundraising hos større virksomheder og fonde.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!